Gouden Padelracket verkiezing

Welke padelbaan wint hét Gouden Padelracket? Herqua Sports heeft de Gouden Padelracket verkiezing opgezet als initiatief om de opkomende sport padel en de beste padelbanen van Nederland in het zonnetje te zetten! Alle genomineerden van het Gouden Padelracket voldoen allemaal aan de kwaliteitseisen van een goede padelbaan. De criteria waar de genomineerden onder andere aan voldoen, zijn:

  • Leskwaliteit & baankwaliteit
  • Horeca & andere voorzieningen
  • Veiligheid & kindvriendelijkheid

Uitreiking van het Gouden Padelracket

De stemmingen zijn geopend, dus jij kan stemmen op jouw favoriete padelbaan! De uitreiking van het Gouden Padelracket zal begin oktober plaatsvinden. De winnaar zal gebaseerd worden op twee factoren, namelijk de stemmingen en het oordeel van een vakjury, bestaande uit de padelspecialisten van Herqua Sports. Daarom is het belangrijk dat jouw favoriete padelbaan jouw stem krijgt! Mocht een padelbaan niet de meeste stemmen krijgen, maar wel het beste cijfer van de vakjury dan maakt deze padelbaan nog steeds kans om de grote winnaar te worden van hét Gouden Padelracket! De stemmingsronde zal lopen tot en met eind september, dus breng nu jouw stem uit! De definitieve sluitingsdatum zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

De genomineerden van het Gouden Padelracket

Op onderstaande link vind jij een overzicht van alle genomineerde padelbanen. Staat jouw favoriete padelbaan er niet tussen? Stuur dan een mail naar manouk@herqua.nl! Link naar de genomineerde padelbanen: https://www.herqua.nl/gouden-padelracket.html